Zasnova in oblikovanje kataloga

Marles hiše | Grafična zasnova in oblikovanje kataloga

Marles hiše so že več kot 50 let sinonim za trajnostno gradnjo, sodobno arhitekturo in tradicionalno kakovost. So pomemben igralec na področju montažnih gradenj v evropskem prostoru. Napredno razmišljanje je temelj vseh področij njihovega delovanja. Letos so se v okviru nadgradnje različnih tržnokomunikacijskih materialov odločili tudi za posodobitev kategorizacije in kataloga hiš.

Grafično oblikovanje
kataloga

Grafična zasnova kataloga Marles hiše presega nivo samega materiala, saj smo sočasno zasnovali tudi osnovne grafične elemente kategorizacije ponudbe. V katalogu so začrtane grafične smernice formacije posameznih linij hiš. Poskrbeli samo za privlačno naslovnico, tipske podstrani posameznih hiš ter vizualicijo drugih vsebin.

Gre za uravnotežen preplet slikovnega gradiva in tehničnih informacij. Vsebina je posredovana na sodoben in jasen način. Poskrbeli smo za preglednost ponudbe in ji tako približali potencialnim kupcem.

PREVERITE

Grafična zasnova
in izvedba kataloga

Pri grafični zasnovi kataloga smo sledili tako prodajni kot estetski funkciji kataloga. Skladno z značilnostmi področja delovanja podjetja smo ohranjali jasne linije, sodobne forme in odprtost postavitve vsebine.

Za prikaz linij smo določili ustrezno barvno shemo in grafične elemente. Pomemben grafični element so privlačne fotografije, ki še bolj približajo ponudbo potencialnim kupcem.