Guru ekipa

102% predani.
S pravim pristopom.

Smo (digitalna) oglaševalska agencija s celostno obravnavo komunikacijskih izzivov.
Pomagamo vam pri vzpostavitvi ali krepitvi vašega podjetja in/ali blagovne znamke na trgu. Poskrbimo za premišljen načrt komuniciranje ter učinkovito in uspešno komunikacijsko kampanjo.

Strateški premislek rezultira v okviru dodelanega marketinškega načrta, ki zaživi v rokah kreativnega tima. Rodijo se nore ideje, ki spregovorijo v vizualizaciji grafičnega oddelka. Skladno s komunikacijskim načrtom jih pošljemo v svet v digitalni in tudi fizični obliki.

Kdo je del
Guru scene?

Smo ekipa strategov, piscev in vizualnih kreatorjev, ki jih poganja domišljija, neumorna strast do reševanja izzivov in adrenalin kreativnega kaosa.

Peter Matjašič

Direktor

Vodja in idejni oče Medijskih gurujev. Ob vseh sestankih in vodenju ženskega kolektiva še zmeraj ohranja svoj fokus in vam pripravi ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.

Peter Matjašič
Monika Cestnik

Kreativna direktorica

Njene kreativne lovke segajo povsod. Včasih so – hočeš, nočeš – tudi na večih mestih hkrati. Iz morja kreativnih rešitev potegne tiste prave.

Monika Cestnik
Daša Lešnik

Vodja projektov

Mlada gurujka s pogledom in mirnostjo izkušenih vodij.
Z odločnostjo gurujske bojevnice se sprehaja med sestanki, ponudbami, načrti in končanimi projekti.
Pogumno in spretno manevrira med sestanki, ponudbami in načrti v gurujskem ringu. Močan “kick” in projekt je končan.

Daša Lešnik
Eva Roškar

Vodja projektov spletnega oglaševanja

Pri Evi so stvari preproste in popolnoma jasne – “črno na belem”.
Ta črnina pa pogosto preseneti iz ozadja, ko šviga po pisarni in skrbi, da vsako podjetje zasije v vseh spektrih in na vseh digitalnih platformah. V njenih rokah na spletu ne boste ostali neopazni in brez glasu.

Eva Roškar
Klaudija Polajžar

Vodja projektov

Klaudija prinaša svež pogled in perspektivo na gurujsko sceno. Rojena popotnica, ki ima za seboj več tisoč kilometrov najrazličnejših izkušenj, bo za vas zagotovo naredila še korak več do zadovoljstva.

Klaudija Polajžar
Simona Žekš

Vodja digitalnega oddelka

Digitalna gurujka, ki goseničaste vrstice kod spreminja v lahkotne digitalne mojstrovine. Uspešno jim sledi in z njimi upravlja v/na svoji mreži.

Simona Žekš
Tina Švigelj

Grafična oblikovalka

Kreativna žabica, ki je že nekaj let uspešno prilagojena na štajersko močvirje. Kar hitro je v sebi odkrila tudi svojo gurujskost, ki jo skupaj s svojim talentom združuje v kreativne grafične rešitve.

Tina Švigelj
Ksenja Gorenak

Oblikovalka digitalnih in grafičnih vsebin

Spoznajte Ksenjo, “foxy lady” art oddelka. Dela premišljeno, skoraj neopazno, a nato preseneti z nepričakovanimi vizuali, oblikami in formati. Kar zvito, Ksenja!

Ksenja Gorenak
Mihela Ditmajer

Grafična oblikovalka

Grafična gurujka, ki nikoli ne prodaja mačka v žaklju. Njeni dizajni so odkriti in neposredni. Zadovoljno prede med ustvarjanjem svojim kreacij.

Mihela Ditmajer
Anja Matjašič

Administracija

Mojstrica številk in administratorka, ki poskrbi, da v gurujskem zaodrju vlada red. Le tako lahko vse gurujske ptičice sinhrono zapojejo.

Anja Matjašič

ZAČNIMO PROJEKT

Potrebujete pomoč?
Sodelujete z nami!

Strnili bomo glave in pripravili načrt, ki bo 100% prilagojen
vašim potrebam in željam.