Prejeli smo Platinasto bonitetno odličnost AAA!

PLATINASTI SMO!

V letošnjem letu smo prejeli najvišjo bonitetno odličnost – prestižni certifikat “Platinasta bonitetna odličnost AAA”, ki ga podeljuje največja bonitetna hiša v Sloveniji, Bisnode Slovenia.

Tole odličje prepoznavamo kot posledico, ker v poslu izkazujemo izkušnje in kontinuiteto. Ker fajtamo dalje. Hvala vsem dosedanjim naročnikom za zaupanje, preteklim za lekcije in bodočim za priložnost!

Kdo so prejemniki in zakaj je pomembno pridobiti certifikat Platinaste bonitetne odličnosti AAA?

Platinasto bonitetno odličnost nosijo(mo) izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA kar tri leta zapored. Gre za podjetja, ki negujemo dobre poslovne običaje, dosegamo izjemne poslovne rezultate in skrbimo za zadovoljstvo vseh vpletenih v delovni proces. Cilj tega podjetniškega odlikovanja ni samo promocija dobro delujočih podjetij ter dobrih poslovnih običajev, ampak tudi doseganje finančne neoporečnosti.

Podjetja, ki imajo pravico do Platinastega bonitetnega odličja bi naj bila vzor vsem tistim, ki te še nimajo. Izjemna plačilna disciplina je pomembna za zdravje vsakega podjetja, zato je ključno ohranjati tradicijo v doseganju standardov AAA in s tem vzdrževati dobro finančno kondicijo.

Več o evropsko priznanem certifikatu si lahko preberete na https://bit.ly/3DtPE3f.

Bisnode platinasta bonitetna odličnost AAA - Medijski Guruji

Author avatar
medijskiguruji