Spletno oglaševanje

GrandeVita: Aminogran Immun | Digitalno oglaševanje

Grandevita je podjetje, ki skrbi za zdravo, polnejše življenje s kakovostnimi prehranskimi dopolnili (Dr. Grandel, Minami, Omnibiotic idr.) in vrhunsko kozmetiko Dr. Grandel.

V okviru kampanje, s katero je naročnik želel izpostaviti originalno recepturo Aminogran Immuna, smo, poleg TV oglaševanja in tiskanih materialov, oblikovali tudi strategijo digitalnega oglaševanja.

  • Strategija

    Promocija spletne trgovine & povečanje prodaje

  • Rešitev

    Izvedba digitalnih kampanj na Facebooku, Instagramu in Google Display omrežju

  • Naročnik

    GrandeVita

Grandevita - Aminigran Immun - sodelovanje z Markom Miličem

Rešitev

Priprava strategije za
spletno promocijo prehranskega dopolnila

Pripravili smo Facebook in Instagram kampanjo, ki smo jo dodatno podprli z Google kampanjo na prikaznem omrežju (Google Display Network). Kot ločeno digitalno kampanjo smo zasnovali in izvedli še nagradno igro.

Vsi komunikacijski materiali so nastali skladno z enotno grafično podobo kampanje, kar zagotavlja konsistentnost kampanje ter poveča vidnost in prepoznavnost (posledično prodajo) izdelka.

PREVERITE

Nagradna igra in
sodelovanje z Markom Miličem

Zasnovali smo tudi posebno nagradno igro s privlačnimi nagradami. Za sodelovanje v nagradni igri je bilo treba pravilno odgovoriti na nagradno vprašanje na spletnem mestu, ki smo ga pripravili. Na ta način je naš naročnik pridobil bazo novih stikov (leadov), s katero lahko komunicira (lead nurturing).

Tudi to nagradno igro smo oglaševali na družbenih omrežjih.