Gurujska ekipa

Gurujska ekipa

Peter Matjašič

Peter Matjašič

direktor

Vodja in idejni oče Medijskih gurujev. Ob vseh sestankih in vodenju ženskega kolektiva še zmeraj ohranja svoj fokus in vam pripravi ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti. 😉

Monika Cestnik

Monika Cestnik

kreativna direktorica

Njene kreativne lovke segajo povsod. Včasih so – hočeš, nočeš – tudi na večih mestih hkrati . 🙂 Iz morja kreativnih rešitev potegne tiste prave.

Daša Ketiš

Daša Ketiš

vodja projektov

Mlada gurujka s pogledom in mirnostjo izkušenih vodij. Z odločnostjo gurujske bojevnice se sprehaja med sestanki, ponudbami, načrti in končanimi projekti.

Simona Žekš

Simona Žekš

vodja digitalnega oddelka

Digitalna gurujka, ki goseničaste vrstice kod spreminja v lahkotne digitalne mojstrovine. Uspešno jim sledi in z njimi upravlja v/na svoji mreži.

Anja Matjašič

Anja Matjašič

administracija

Mojstrica številk in administratorka, ki poskrbi, da v gurujskem zaodrju vlada red. Le tako lahko vse gurujske ptičice sinhrono zapojejo.

Mihela Ditmajer

Mihela Ditmajer

grafična oblikovalka

Grafična gurujka, ki nikoli ne prodaja mačka v indesgin žaklju. Njeni dizajni so odkriti in neposredni. Potrpežljivost je njena vrlina, ki zdrži vse tja do devetega življenja … khm, popravka.

Tina Švigelj

Tina Švigelj

grafična oblikovalka

Kreativna žabica, ki je že nekaj let uspešno prilagojena na štajersko močvirje. Kar hitro je v sebi odkrila tudi svojo gurujskost, ki jo skupaj s svojim talentom združuje v kreativne grafične rešitve.